Vacature: Ambtelijk secretaris Centrale Cliënten­raad (20 tot 24 uur per week).

Ambtelijk secretaris Centrale Cliëntenraad (20 tot 24 uur per week).

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Wil jij werken waar geen dag hetzelfde is? Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kun je je talenten blijven ontwikkelen.

Vivium Zorggroep is dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Voor onze Centrale Cliëntenraad zijn wij op zoek naar een ervaren ambtelijk secretaris.

Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met Claudia van Veldhuizen, bestuurssecretaresse, telefoonnummer 035-6924027 of per mail c.vanveldhuizen@vivium.nl

Solliciteren kan via www.ikwilwerkenbij.vivium.nl, onder vacatures Facilitair/Staf/Ondersteuning.

 

 

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s staan allerlei vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing jeugdzorg. Of van mensen met interesse daarvoor. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die Radicale vernieuwing en haar droom een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat deelnemers in de vernieuwingsbeweging vanuit hun gedeelde visie vinden.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat maakt de match tussen een jongere en jeugdprofessional? Wat werkt er in hun samenwerking en wat doet de jeugdprofessional dat de jongere echt verder helpt?