Wat vind je van dit platform?

Het nieuwe sociale platform www.rvjeugdzorg.nl moet een plek zijn waar je je thuis voelt. Waar je de weg kunt vinden naar dat wat je zoekt. Of naar een plek waar je zelf kunt bijdragen.

Het platform is nieuw en we zijn nog maar net begonnen met de vernieuwingsbeweging. Dat betekent dat we graag via iedereen die er gebruik van maakt te weten willen komen waar je blij en tevreden mee bent, maar ook wat juist niet werkt of nog anders zou kunnen. Zo kunnen we het verbeteren en verder ontwikkelen.

Laat dus graag je mening of suggestie achter, dat kan via een reactie meteen hieronder. Maar via d.dronkert@loc.nl of 030 284 32 00 kan ook. Nu alvast heel erg bedankt voor de moeite!

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 jaar geleden

Reactie verwijderd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s staan allerlei vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing jeugdzorg. Of van mensen met interesse daarvoor. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die Radicale vernieuwing en haar droom een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat deelnemers in de vernieuwingsbeweging vanuit hun gedeelde visie vinden.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese